Open Night Estiu 2016 a Mollerussa | Video

Open Night Estiu 2016 a Mollerussa

La nit de divendres passat, amb l’Open Night, vàrem celebrar a Mollerussa l’inici de les Rebaixes d’Estiu amb una festa nocturna que va començar a les 00:01 de dissabte i es va allargar fins a les 3 de la matinada. Les nostres amigues fashionlovers de Mollerussa no es varen voler perdre el nostre event i varen venir a gaudir de la moda i a trobar les peces més interessants aprofitant els descomptes especials. Amb tot l’equip ER al complet assessorant-vos, bona música, una copeta de cava ben fresqueta i l’ambient increïble que teníem tan dins com fora de la botiga, ens ho vàrem passar pipa plegades.

Us deixem unes imatges dels millors moments de la nit i us donem les gràcies per haver-nos acompanyat una vegada més! Fashionlovers, sou les millors!

Si no vares poder venir, estigues atenta a les nostres xarxes socials per assabentar-te del proper event de moda que preparem.

I recorda que seguim de Rebaixes a les nostres botigues de Lleida, Mollerussa i Tàrrega amb descomptes espectaculars i, com sempre, l’assessorament expert de les nostres estilistes. T’hi esperem!

2017-08-04T10:13:31+00:00