MODA DONA | TENDÈNCIES PRIMAVERA 2017

MODA DONA | TENDÈNCIES PRIMAVERA 2017

Ja tenim aquí la nova col·lecció de moda de dona d’aquesta primavera 2017, i volem compartir amb tu les top tendències de la temporada. Així podràs estar a la última de totes les peces i conjunts que ens han anat arribant per poder passar els mesos de l’entretemps, abans de l’estiu; amb molt d’estil i a la última moda.

En aspectes generals, en tota la col·lecció hi predomina molt el blanc, que continuarà en la temporada d’estiu, i sobretot troben transparències i volants en totes les peces i la superposició de capes, sobretot en peces de llenceria.

Per a què puguis veure quines són les últimes tendències, de forma visual, les hem classificat per estils i temes:

  • Casual Energy
  • Urban Circus
  • Midnight garden
  • Minimal rock
  • Active chic
  • Graphic designer
  • Be my valentin
  • Oníric dream

Casual Energy

Aquest estil bé determinat per peces amb transparències i estampats florals, on hi predomina el verd; algunes peces tenen inspiració dels 70. Un estil molt casual però amb tocs molt femenins amb els que pots crear conjunts tant per treballar com per sortir, conjuntar-ho amb els complements adequats, amb un clutch per exemple.

Urban Circus

En aquest trobem un estil de moda i una influència del circ amb estampats d’animals, els colors vermell i negre i sobretot trobarem les ratlles de colors a múltiples conjunts, que crearan estampats molt gràfics.

Midnight garden

Estil molt chic i casual però amb un toc elegant. Veurem que hi predominen els colors blaus foscos i el groc. El groc el continuarem trobant al llarg de tota la temporada Primavera – Estiu 2017. També bé determinat per estampats florals però amb un estil més romàntic i delicat, caracteritzat per hombros descoberts, escots marcats i transparències.

Minimal Rock

És un estil en el que hi predomina el negre però durant la temporada aniran sorgint més colors. Aquest ja prové de la temporada tardor-hivern 2016-17 amb l’estil “princess punk” amb detalls roquers, estampats, transparències i elements metàl·lics, com cremalleres, creant conjunts atrevits. Aquest nou estil és una barreja entre Working Girl i Dressy Day, és a dir, contindrà peces formals i elegants.

Active Chic

Combina la moda casual amb la roba d’esport, de forma que pots crear un conjunt chic i molt còmode. Es portaran els pantalons de xandall o jogging i també els leggins, combinats amb peces amb transparències i ratlles amb aire esportiu. 

Graphic Waves

El blanc i el negre són els dos colors protagonistes d’aquest estil, per crear conjunts anomenats Mono Color, que consisteix en crear outfits de tot un mateix color. Combinats en ratlles horitzontals en nombroses peces. Però sobretot el blanc serà el protagonista de la pròxima temporada.

Be my Valentin

Conjunts on hi predomina l’estil més romàntic, amb colors suaus però on hi predomina el vermell. Trobarem peces lleugeres com bruses i vestits vaporosos, juntament amb peces amb volants i fluits, conjunts de dues peces i contrastos entre colors i teixits, tops tendència d’aquesta pròxima temporada.

Oniric dream

El color rosa serà un altre dels colors top d’aquesta temporada, destacarà sobre tots els altres creant conjunts únics. A més de peces llenceres, trobarem americanes amb una altra de les tendències de la temporada Primavera-Estiu, i són les espatlles arrodonides o marcades, donant volum als teus conjunts.

Amb qualsevol d’aquests conjunts i estils triomfaràs aquesta Primavera – Estiu 2017.

Si tens algún dubte, ja saps que a les nostres botigues Elisabeth Rosinach de Lleida, Mollerussa i Tàrrega estarem encantades d’assesorar-te sobre totes aquestes noves tendències i estils de la moda actual que t’afavoreixen més, i donar-te concells sobre imatge personal.

2019-01-09T22:23:46+00:00